Afspraak maken
Menu
Afspraak maken

Tanden bleken

Beautiful Smile voor de mooiste glimlach

Een mooi en aantrekkelijk uiterlijk wordt steeds belangrijker zowel zakelijk als privé. Mooie tanden zijn daar een essentieel onderdeel van. Volgens onderzoek wil 85 procent van alle mensen wittere tanden. Het Beautiful Smile concept kan deze wens realiseren. Snel, pijnloos en betaalbaar.

Professioneel tanden bleken zonder waterstofperoxide
Beautiful Smile is een cosmetisch tandenbleekmiddelconcept zonder waterstofperoxide. Het is ontwikkeld in samenwerking met tandartsen en laboratoria in Duitsland en gecertificeerd na tal van langetermijntests.
Door de consumptie van kleurstof houdende voedingsmiddelen verandert onvermijdelijk de kleur van je tanden.

De Beautiful Smile Gel bevat een actief bleekmiddel dat wordt geactiveerd door een LED-lamp. Het bleekmiddel dringt door in de verkleuringen van het tandoppervlak en lost het op, waardoor noch het tandvlees of het glazuur wordt aangetast. Deze vorm van cosmetisch bleken van tanden is veilig en zonder bijwerkingen.

Krijg de originele kleur terug
De consumptie van kleurstof houdende voedingsmiddelen heeft invloed op de terugloop van het resultaat na het bleken.
Dit proces kun je vertragen door na het bleken onze tandpasta en een schuim te gebruiken die speciaal in Duitsland daarvoor ontwikkeld zijn.
De Beauty White tandpasta gebruik je gewoon 2 x per dag en ’s avonds na het poetsen van de tanden behandel je deze door 1 minuut te poetsen met de Beauty White schuim (deze schuim bevat 0,1 peroxide).
De schuim zorgt ervoor dat de opgelopen verkleuringen van die dag weer opgeruimd worden.

Professioneel tanden bleken zonder waterstofperoxide

tanden-bleken-new
Boek direct een behandeling

Het Beautiful Smile proces
in 6 stappen 

Intakegesprek

Stap 1

In een kort gesprek ontvang jij de belangrijkste informatie en wordt je geïnformeerd over het verloop van de behandeling.

Tandkleur

Stap 2

De huidige tandkleur wordt bepaald met behulp van de kleurenschaal.


Reiniging tanden

Stap 3

Jij reinigt jouw tanden met de reiniging set (Vingerborstel) gedurende ongeveer één minuut.


Eerste bitje

Stap 4

Het eerste bitje wordt aan de boven- en onderkant gevuld met ca. 1,5-2 ml Beautiful Smile Gel. Jij steekt het gevulde bitje in jouw mond en drukt deze zachtjes aan op de tanden.

LED-lamp

Stap 5

Je zet de veiligheidsbril op en daarna wordt de timer van de LED-lamp ingesteld op 7 minuten. Deze wordt 2 à 3 cm voor de mond geplaatst. Vervolgens volgen er nog 2 sessies van 7 minuten op dezelfde manier.

Eindresultaat

Stap 6

Vergelijk nu de tandkleur die aan het begin is bepaald met het huidige resultaat en bespreek de andere verzorgingstips met de behandelaar.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact met ons op, we beantwoorden graag al je vragen.

Neem contact op
curl3

Veel gestelde vragen