Afspraak maken
Menu
Afspraak maken

Duitse Kwaliteit

Beautiful Smile
gel certificering 


De hoogwaardige, speciaal vervaardigde gel is op kwaliteit getest in Duitsland en gecertificeerd door het bijgevoegde certificaat. Als onze klant ben je dus altijd verzekerd van een veilig product zonder bijwerkingen.

Beautiful Smile
certificering


De medewerkers van onze gecertificeerde partners zijn intensief getraind in de behandeling met het Beautiful Smile systeem. Let op onze officiële Beautiful Smile Training Certificaat wanneer je een van onze partners bezoekt.

De gel is in Duitsland ontwikkeld door tandartsen en laboranten en is vrij van waterstofperoxide.
Het wordt gebruikt in combinatie met een LED-Lamp (deze lamp is voorzien van warmtefilters waardoor er geen necrose (afsterven) van de tandpulpa plaats vindt).

De gel dringt de kristalvormige structuur van het glazuur binnen en bindt zich aan de verkleuringen, oxideert en valt vervolgens uiteen in water H2O en zuurstof O2. 
De Gel bevat 0,1 carbamideperoxide wat precies het gewenste effect tot stand brengt.
Met de behandeling haal je de natuurlijke tandkleur weer naar boven.

Krijg de originele kleur terug
De consumptie van kleurstof houdende voedingsmiddelen heeft invloed op de terugloop van het resultaat na het bleken.
Dit proces kun je vertragen door na het bleken onze tandpasta en een schuim te gebruiken die speciaal in Duitsland daarvoor ontwikkeld zijn.
De Beauty White tandpasta gebruik je gewoon 2 x per dag en ’s avonds na het poetsen van de tanden behandel je deze door 1 minuut te poetsen met de Beauty White schuim (deze schuim bevat 0,1 peroxide).
De schuim zorgt ervoor dat de opgelopen verkleuringen van die dag weer opgeruimd worden.

Wil jij ook wittere tanden?

Veilig, betrouwbaar en betaalbaar. € 99,-

Boek direct een behandeling